Wat zijn de beste campings in de Auvergne?

Auvergne is een culturele en historische regio van Frankrijk die behoort tot het Centraal Massief. Deze regio omvat de departementen Allier, Cantal, Haute-Loire en Puy-de-Dôme. Als u tijdens uw vakantie in camping Auvergne buitenactiviteiten wilt beoefenen, is de Auvergne de bestemming die u moet kiezen. Op deze bestemming kun je op een camping verblijven. In dit artikel bieden we je de beste campings in de Auvergne aan.

Kamperen Gezellig kamperen

De Cosy Camp is een 4-sterrencamping op twee uur rijden van Puy du Dôme. Het bijzondere van Cosy Camp is dat het naast klassiek kamperen ook glamping biedt. Dit maakt het de beste camping in de Auvergne. Dit is de camping die we doen met ongewone accommodaties. Tijdens uw verblijf op deze camping kunt u tal van activiteiten beoefenen. U kunt genieten van de geneugten van het water dankzij het zwemparadijs met buitenzwembaden. Zwemmen in de Loire kan ook, aangezien de Cosy Camp niet ver van deze rivier ligt. Op deze camping heeft u de keuze tussen bijzondere accommodaties, stacaravans en staanplaatsen.

Camping La Ribeyre

La Ribeyre is een 5-sterren camping met een oppervlakte van 13 hectare. Het is een luxe verblijf dat u te wachten staat tijdens uw verblijf op deze camping. U zult vooral betoverd zijn door het watergebied dat het heeft. Deze ruimte bestaat uit waterglijbanen, een zwembad, een stroomrivier en een peuterbad. Daarnaast kun je op deze camping genieten van diverse sport- en vrijetijdsactiviteiten. Hiervoor moet u een accommodatie reserveren op camping La Ribeyre.

Panoramische camping

Wilt u een verblijf doorbrengen op een camping die eenvoud en prestige combineert? Dan is camping Panoramique iets voor u. Deze 4-sterrencamping in Murat-le-Quaire biedt interessante activiteiten en diensten. Vanaf deze camping heb je een prachtig uitzicht op de bergen. U kunt deze bergen ook gemakkelijk bereiken voor activiteiten zoals klimmen, wandelen. Camping Panoramique heeft veel overnachtingsmogelijkheden.

Cantharel camping

Het is mogelijk om op een 3-sterrencamping te overnachten en van uw vakantie te genieten. Dit is wat La Chanterelle u bewijst. Deze camping van 6,5 hectare biedt u een verblijf in de buitenlucht in de Auvergne. Ter plaatse kunt u vrijetijdsactiviteiten beoefenen en uw conditie op peil houden met diverse sportactiviteiten. De camping beschikt over een restaurant waar u de specialiteiten van de streek kunt proeven. Reserveer uw accommodatie voor een goedkoop verblijf.

Les dernières publications "yachting-europe.com"

yachting-europe.com