De PACA-regio in Frankrijk stelt u in staat om een ​​boot te huren

Zon en het milde mediterrane klimaat het veilig met geneugten van de zee. De ongebreidelde genieten van de turquoise wateren van de regio PACA, ga dan voor de boten. Als huur wordt gecombineerd voor u en ontspanning om uit te rusten, selecteert u de bootverhuur op uw gemak.

PACA wordt bij naam ontdekt

De regio PACA is om te surfen op het internet Dynamics varen en Nice en omgeving zijn geen onbekenden voor de groei van het toerisme in deze regio. Daarnaast is het nu mogelijk door de samenwerking economie, het huren van een boot voor een cruise gemakkelijk en voor een evenement. Zowel de Provence-Alpes-Côte d'Azur (nieuwe naam Southern Region) is rijk in het toerisme met steden als Marseille, Toulon of Avignon, maar het wordt ten zeerste aanbevolen Mooi en ontdek de omgeving ten minste één keer, bij de zee.

De aantrekkelijke PACA-regio voor watersporters

De markt bloeit van het zeilen in de regio PACA. De regio heeft de benchmark voor zeilen en cruises op schepen een lange tijd te worden. Deze cursus benadrukt de aantrekkelijkheid van de bootverhuur Franse Riviera in dit geografisch gebied. Ik moet zeggen dat de jachthavens vrij goed worden geleverd in de regio. We kunnen ten minste dertig, met inbegrip van de haven van Antibes Salis, de haven van Saint-Jean-Cap-Ferrat, identificeren van de haven, de Lympia van Nice zijn zeer vertrouwd of de haven van Mourre Rouge in Cannes. Daar, in de regio PACA van beschermde natuurgebieden, de eilanden zijn een bezoek als de spreker waard. In de baai van Cannes, de eilanden zijn een ideale plek om te ankeren in vrede, vanwege zijn wilde landschappen. Het eiland Sainte-Marguerite en Saint-Honorat is om twee stukken land in bootverhuur in de zomer te ontdekken.

Vakantie op PACA

De campagnes van de regio PACA zijn in grote vraag. Dit deel van Zuid-Frankrijk heeft veel zon en er zijn vele bezienswaardigheden in de Provence heeft verschillende afdelingen. Er zijn prachtige land te ontdekken met prachtige dorpjes. Om erachter te komen Provence, kunt u een boot huren tussen individuen huren. Veel voorstellen om ontdekt te worden, en water - Activiteiten zijn interessant.

Provence-Alpes-Côte d'Azur is een toeristische bestemming, en het is met de versnelde democratisering boot verhuur door digitale oplossingen.

yachting-europe.com