Kies een camping voor groepsaccommodaties in de oostelijke Pyreneeën

Kies een camping voor groepsaccommodaties Pyrénées Orientales voor uw volgende vakantie. Argelès heeft lange zandstranden (7 km) waar u in alle veiligheid kunt zwemmen. Een rotsachtige kust van 2 kilometer maakt het ook mogelijk om te duiken. Vanwege de zeewind en de tramuntana kun je ook kiezen voor windsurfen. Het mediterrane klimaat biedt het hele jaar door goed weer, vooral in de zomer. Dit, toegevoegd aan de prachtige landschappen en Catalaanse tradities, rechtvaardigt de populariteit van dit kustplaatsje. Vergeleken met deze steden waar op elk perceel moderne constructies zijn gebouwd, is Argelès echt bewaard gebleven aangezien 82% van zijn grondgebied nog steeds uit landbouwgebied bestaat.

Camping Bois Fleuri

Camping Argeles sur mer, Bois Fleuri biedt groepsaccommodaties in de Pyrénées Orientales. Al meer dan 15 jaar organiseert deze 5-sterren vestiging bedrijfsseminaries, zonne-groepsuitjes, sportieve groepsuitjes en diverse evenementen. Hier heeft u accommodatie tot uw beschikking voor al uw metgezellen. Verschillende diensten zijn voor u beschikbaar, zoals de wifi-verbinding, het grote verwarmde waterpark, de tennisbanen, het fitnesscentrum en het restaurant. De accommodatie is voorzien van diverse apparatuur zoals tv, elektrische kookplaat, oven, magnetron, koel-vriescombinatie, koffiezetapparaat en nog veel meer.

Activiteiten tijdens groepsvakanties in Argelès

Er is geen tekort aan activiteiten tijdens groepsvakanties in Argelès. Wanneer u de groepsaccommodatie Pyrénées Orientales heeft gevonden, is het ook belangrijk om de interessante activiteiten in de omgeving te ontdekken. Internationale keuken, traditionele restaurants en fastfood, je vindt het allemaal in Argelès. Maar je moet absoluut de mediterrane gastronomie proeven. Weinig bekende maar lekkere wijnen, gerechten op basis van olijfolie, tomaten en knoflook maar ook vijgen, perziken, appels en abrikozen: de Catalaanse keuken is vrij eenvoudig, maar heerlijk! Deze gastronomische activiteit kan in groepsverband worden gedaan.

Niet te missen bezoeken in Argelès

De niet te missen bezoeken in Argelès draaien rond de historische overblijfselen die u buiten uw groepsaccommodatie Pyrénées Orientales kunt ontdekken. In de Middeleeuwen lag Argelès op het kruispunt van belangrijke handelsroutes die via het Albères-massief naar Spanje leidden. Tijdens het koninkrijk Mallorca werden torens gebouwd op de bergruggen om het dorp te beschermen tegen invasies. De Massane-toren is een mooi voorbeeld van de torens die destijds Argelès domineerden. Imposante vestingmuren en een versterkte kerk met een massieve torenspits dateren ook uit deze periode en bevinden zich in het oude stadscentrum.

Les dernières publications "yachting-europe.com"

yachting-europe.com