WAT MOET JE BEZOEKEN IN DE DROME?

Even weg uit de dagelijkse routine! Trakteer uzelf op betere momenten van ontspanning met de verhuur van stacaravans Drome.

DRÔME: JE VOLGENDE VAKANTIEBESTEMMING

Zoek voor uw volgende vakantie de ideale omgeving, rustig en in overeenstemming met uw verwachtingen. Frankrijk zit vol met meerdere bestemmingen die je kunnen verleiden. Kom en geniet van een groene, zeer gastvrije omgeving die wordt geboden door de regio Auvergne-Rhône-Alpes in het zuidoosten van Frankrijk. De viersterrencamping Le Soleil Fruité neemt u mee op ontdekkingstocht in deze regio van Frankrijk. Met familie, vrienden of geliefden biedt het een breed scala aan aanbiedingen die aan uw verwachtingen zullen voldoen. Een verblijf in vrede, vriendelijkheid en pure ontspanning, u zult prachtige momenten doorbrengen.

ACCOMMODATIE-AANBIEDINGEN EN DIENSTEN OP CAMPING DRÔME

Le Soleil Fruité https://www.lesoleilfruite.com/nl/ biedt u luxe kampeeraccommodaties volgens verschillende formules. Het wordt u aangeboden op de prestigieuze camping, bungalows, huisjes en stacaravans Drome, met interieurdecoraties die rijk zijn aan kleuren. Deze huizen weerspiegelen de schoonheid van de natuur en bieden een veelvoud aan smaken met het gebruik van ultramoderne huishoudelijke apparaten. Er wordt gebruik gemaakt van apparatuur die de gezondheid en de natuur respecteert en bedoeld is om het water- en energieverbruik te verminderen. Ook zorgen we voor veiligheid en aangename binnentemperaturen. De aanbiedingen komen tegemoet aan alle smaken en zijn ruim genoeg voor maximaal 8 personen. Er zijn zeer comfortabele bedden en meubels, om u het gevoel te geven dat u thuis bent. Voor geliefden zijn er warme cocons, voor magische momenten. Naast deze aanbiedingen biedt de camping u ook de verhuur van staanplaatsen aan om uw tenten, campers of caravans te installeren. U heeft toegang tot water, elektriciteit en alle voorzieningen om comfortabel te leven. Sommige stacaravans bieden u een prachtig uitzicht op het Provençaalse landschap.

HOE UW VAKANTIE DOOR TE BRENGEN?

Om uw plezier perfect te maken, biedt camping Drôme een groot aantal aantrekkelijke ruimtes en leuke activiteiten. Deze prestigieuze campings bieden u attractieparken voor kinderen en ruime ontspanningsruimtes voor volwassenen. Geniet ook van het zwembad voor de allerkleinsten en de glijbaan voor de kinderen. U vindt op de camping, gebieden en sportieve activiteiten. Het wordt ook georganiseerd, evenementen en feestelijke avonden, voor een betere integratie van vakantiegangers. Oefen wandelen, tennissen, mountainbiken of zelfs provinciale activiteiten. Breng de beste vakantie van je leven door en geniet van het warme welkom. Het campingpersoneel toont de grootst mogelijke professionaliteit voor uw geluk. Maak nu uw reservering voor uw volgende vakantie.

WAT TE DOEN ROND CAMPING LE SOLEIL FRUITÉ?

Wat toeristische activiteiten betreft, zal de Drôme u nog meer verrassen. Ontdek de Provençaalse keuken, de Romaanse talen Occitaans en Frans-Provençaals, voor cultuurliefhebbers. U kunt ook toeristische bezienswaardigheden bezoeken, zoals:

De Krokodillenboerderij in Pierrelatte presenteert een geologisch park met meer dan 350 soorten krokodillen.
Het Château de Gringan, een gebouw uit de 12e eeuw, is het ideale adres om de geschiedenis te ontdekken. Je hebt ook het Ideale Paleis van Postbode Cheval.

De grot van Choranche, een van de mooiste grotten van Frankrijk. Je ontdekt een uniek verhaal, een prachtige setting. Kijk eens.
In je vrije tijd heb je ook de mogelijkheid om de mooiste dorpjes van de Drôme te bezoeken. Ga naar Mirmande, Saou en vele anderen om jezelf beter onder te dompelen in de realiteit, cultuur en geschiedenis van deze prachtige plekken in Frankrijk.

Les dernières publications "yachting-europe.com"

yachting-europe.com