Privas : een plaats van camping in Ardeche

Wil je de Ardèche ontdekken tijdens je volgende vakantie? Kies voor uw verblijf voor een natuurlijke, rustige en ontspannen omgeving. Om u te helpen presenteren we Ardèche camping aan Privas. Het is een goed uitgerust etablissement dat kwaliteitsdiensten biedt. Meer details in deze focus!

Ardeche camping ontdekken

Ardèche Camping is een 4 sterren camping Ardèche, in de regio Auvergne-Rhône-Alpes. De site verwelkomt u in een adembenemend landschap langs de rivier. Of het nu met familie, vrienden of geliefden is, dit is het decor voor een onvergetelijke vakantie. Inderdaad, Ardèche camping in Privas heeft een aquatisch gebied dat bestaat uit een verwarmd binnenzwembad en een buitenzwembad. Er is ook een kinderbad en een waterglijbaan.

Het etablissement biedt verschillende diensten, namelijk: wasmachine, koelkastverhuur, verhuur van lakens, servies, wifi, toiletten voor gehandicapten, tv-kamer, bar, restaurant, etc. Deze 4 sterren camping Ardèche met zwembad beslaat 5,5 hectare grond. Er zijn plaatsen voor caravans, tenten en campers. Verhuur van stacaravans in Ardèche is mogelijk op de site. Hetzelfde geldt voor chalets en bungalowtenten. Hier is een selectie van enkele accommodaties:

stacaravan O'Hara 2 plaatsen: deze huur heeft een oppervlakte van 20 m² en is veel meer geschikt voor koppels met of zonder kinderen. Het heeft een woonkamer, een slaapkamer, een badkamer, een douche, een haardroger. Er is ook een keuken met magnetron en koelkast.
bungalowtent 4 tot 5 plaatsen: het oppervlak is 19 m² en heeft een slaapkamer, een woonkamer en een keuken met 2 kookplaten op gas en koelkast. Geen toiletten
Nemo chalet 4 plaatsen: deze verhuur heeft 20 m² oppervlakte en schuilplaatsen 2 kamers, een woonkamer van tuin en een keuken met 2 gasplaten en koelkast.
4-persoons caravan: liggend op 19 m², deze accommodatie heeft twee slaapkamers, een woonkamer, een tuinmeubilair en een uitgeruste keuken. Geen toiletten

Activiteiten

Camping Ardèche in Privas organiseert sportactiviteiten op het terrein en in de buurt (basketbal, tafeltennis, voetbal, badminton, wandelen, paragliding, enz.). Het etablissement heeft een kinderclub, een speeltuin voor kinderen en volwassenen. Verschillende activiteiten worden georganiseerd op de camping tot grote vreugde van alle vakantiegangers. U kunt daarom deelnemen aan dansavonden, geanimeerde avonden en shows.

Les dernières publications "yachting-europe.com"

yachting-europe.com